Tečaj avtogenega treninga

Tečaji avtogenega treninga v individualni obliki potekajo skozi celo leto, kot skupinski tečaji, pa na vsake tri mesece. Skupine štejejo do največ 5 tečajnikov, zato da se čas nameni vsakemu tečajniku v zadostni meri. Tečaj poteka po metodi združenja British Autogenic Society iz Londona, ki organizira študij za trenerje avtogenega treninga za Veliko Britanijo, kjer je Matej tudi diplomiral. Ta metoda v devetih srečanjih postopno in sistematično nauči vsakega tečajnika te neverjetne tehnike. Dolžina tečaja (9+1 vaja) pa poskrbi, da tečajnik vnese v svoj natrpan urnik še novo navado (najtežji del tečaja), ki mu bo bogato koristila do konca življenja.

Cene tečajev.

Tečaj preko spleta na instagram profilu. Klik:)

Pri čem lahko pomaga avtogeni trening?

Učenje avtogenega treninga terja čas in potrpljenje. Pri učenju vsake nove veščine je potrebno vložiti nekaj truda in vztrajno vaditi, da jo usvojimo. Pri avtogenem treningu je namreč tako, da se mora um med vajo privaditi na nov način razmišljanja ter na vsako novo geslo, ki se osredotoča na določeni del telesa.

Tečaj je sestavljen iz 10 srečanj. Na vsakem srečanju dobite geslo, s katerim nato doma 1 teden vadite. Vaje se nadgrajujejo, zato je pomembno, da res redno in vestno vadite. Avtogeni trening, prijetno vadbo, ki vam omogoča, da se popolnoma sprostite, v obdobju devetih srečanj popolnoma usvojite. Dva meseca po koncu tečaja se izvede še ponovna (deseta) vaja, ki je namenjena preučitvi vaših izkušenj, popravkom in nadaljnji motivaciji.

Na koncu tečaja tako popolnoma usvojite sprostitveno tehniko, ki jo boste lahko uporabljali kadarkoli v življenju in tako premagovali ovire lažje, hitreje in predvsem z manj stresa. Avtogeni trening je vsekakor ena od najučinkovitejših metod za odpravljanje stresa. Z manj stresa boste preprosto bolj mirni in racionalni.

Tečaj vključuje:

  • uvodni razgovor (brezplačno),
  • 9 tedenskih srečanj,
  • 1 dodatno srečanje, ki nastopi po 2 mesecih od konca rednega dela tečaja,
  • 3 razbremenilne vaje.

Poleg tega pa dobite še:

  • mapo, svinčnik, tedenske liste za izvajanje vaj,
  • vse potrebne podatke o cenah in načinu plačila.

Cene in način plačila.

Kje se avtogeni trening izvaja?

Matej Drašler, trener avtogenega treninga, 031 77 02 99 (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.