Cene in način plačila

Avtogeni trening (AT) je učinkovita in celostna sprostitvena tehnika, ki vključuje telo in duha. Avtogeni trening bi najlažje opisali kot "zahodno" meditacijo. Omogoča globoko sprostitev že v 10 minutah in odpravi posledice stresa, ki se naberejo skozi aktiven vsakdanjik.

Ceniki ...

AT sestoji iz serije preprostih vaj, ki vključujejo zavedanje svojega telesa in sprostitev. To omogoča posamezniku, da izključi sistem boj ali beg, katerega posledica je stres, vključi pa sistem ponovne regeneracije in počitka. Skozi tečaj klient spozna pojem pasivnega zavedanja in pasivne koncentracije, ki mu omogočata, da doseže stanje spremenjene zavesti. To tečajniku omogoča, da pretrga začaran krog konstantnega stresa, ne glede na izvor le-tega.

Osvojitev tehnike avtogenega treninga je naložba za celo življenje in postane del zdravega življenjskega sloga. Na avtogeni trening se lahko obrnete ob simptomih stresa in mnogih drugih motnjah.

Kaj so glavne prednosti avtogenega treninga?

  • pomaga preklopiti iz stresa v stanje sproščenosti po potrebi
  • zmanjša ali odpravi anksioznost in napade panike
  • izboljša samozavest in samopodobo
  • močno izboljša kakovost spanca
  • zmanjša pojavnost blage do zmerne depresije
  • je orodje samoaktualizacije in da občutek kontrole nad življenjem
  • izboljša koncentracijo in fokus

Avtogeni trening je vaše prenosno zdravljenje. Lahko ga izvajate kjerkoli, le da imate na voljo stol ali ležišče. Ne potrebujete posebnih oblek ali opreme in ga lahko vadite doma, v pisarni, na vlaku, avtobusu ali letalu.

Vaš trener bo Matej Drašler, ki je diplomiral v Londonu pri British Autogenic Society, ki usposablja trenerje avtogenega treninga v Veliki Britaniji tudi na recept. Matej je usposobljen za pravilno poučevanje avtogenega treninga po protokolu British Autogenic Society. Ta protokol je že 35 let preizkušeno uspešen način poučevanja AT tudi v različnih raziskavah.

Kako izgleda tečaj avtogenega treninga?

Ceniki

Individualni tečaj

Tečaj traja devet zaporednih tednov, kjer se vodeno, varno in postopno naučite avtogeni trening. Skupaj s trenerjem se dogovarjate za termine in trener se posveti samo vam. To je najboljši način za učenje avtogenega treninga, če želite imeti diskretnost in mir.

Cena: 35 € - 40 € na srečanje (odvisno od števila obrokov)

Pokličite za uvodni razgovor (031770299) ali pošljite elektronsko pošto na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Pripelji prijatelja

Tečaj traja devet zaporednih tednov, kjer se vodeno, varno in postopno naučite avtogeni trening skupaj z vašim prijateljem ali partnerjem. Skupaj se dogovarjate za termine in trener se posveti samo vama. Ta tečaj je primeren za tiste, ki se želijo naučiti avtogeni trening s poznano osebo.

Cena: 60 € (30 € na osebo na srečanje)

Pokličite za uvodni razgovor (031770299) ali pošljite elektronsko pošto na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Skupinski tečaj

Tečaj traja devet zaporednih tednov, kjer se spoznate z avtogenim treningom skupaj z drugimi tečajniki. Skupinski tečaj omogoča skupinsko dinamiko in širši pogled na izvajanje avtogenega treninga. Tečaj je primeren za vse, ki se počutite v skupini udobno. V kolikor bi radi bolj individualno obravnavo, priporočam Individualni tečaj ali Pripelji prijatelja. Prednost tega tečaja je tudi v tem, da so skupine majhne (do 5), tako da se lahko posvetim vsakemu tečajniku v zadostni meri.

Cena: 260 € 220 € na osebo (plačilo v enem obroku)

Zbiram prijave za Skupinski tečaj avtogenega treninga. Tečaj se prične v sredo 9.1.2019. V kolikor do takrat ne bo vsaj 3. prijavljenih tečajnikov, se termin premakne naprej za en teden. Takoj, ko se prijavite, sledi uvodni razgovor.

Več o avtogenem treningu.

Kje se izvaja tečaj avtogenega treninga?

Trener AT: Matej Drašler Dip AT (British Autogenic Society) 031 77 02 99 (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Kontakt.